dimecres, 4 de gener de 2017

My Collection: Lands 3

Molt bon any, camarades del pimp!

Avui fa exactament sis anys que naixia aquest modest blog dedicat a ensenyar cartrons de colors, brillants i tacats de tinta. I avui mateix, sis anys i més de 250 entrades després, us comunico que 2017 serà el darrer any de Super Secret Tech; ja tenim tot el peix pràcticament venut i no em queda (gairebé) res de nou per ensenyar. Però això no vol dir que no ens quedin encara unes quantes entrades plenes de tonyina! Avui, per exemple, seguirem amb les terres de la col·lecció. I n'hi ha de molt, molt maques, aviso!
La signatura d'en Michael Komarck és la mar de maca. Llàstima que només tingui dues Canopies, però total, pel que les he de jugar, ja van bé.


Els Nexus són la típica carta que em vaig pillar per jugar Infect, la vaig provar un parell de vegades, no em va dir res i s'han quedat a la carpeta per sempre més. Ara, tenir-los signats és un plus, no és fàcil trobar al tal Jung Park!


I aquí ja hem entrat en el format de moda: Old School!


Si fa un any m'haguessin dit que en lloc de 4 Karakas foil i 1 de Legends hagués preferit tenir-ne 4 de Legends i una de foil, no m'ho hagués cregut. I ara ja veus, Si és que no som ningú.


Aquesta Library la tinc de temps immemorials, i jo diria que la vaig guanyar en algun torneig de Vintage. Una altra d'aquestes cartes que pensava que no faria servir mai, fins l'adveniment d'Old School!


Els Mana Confluence no tenen res d'Old School (de fet serien exactament el contrari), però queien aquí alfabèticament, què hi farem.
Mazes, Factories, Workshops... tot de la vella escola. I sí, és curiós com els gustos canvien, ara mateix m'agraden més les versions d'Antiquities i Legends que les foil (tot i que les alteracions de les Factories foil em posen bastant tocinot).


Quina pena, tenir 4 Mutas foil signed i saber que no es jugaran mai (a no ser que les vengui a algú o me les demanin, vaja).

Aquest és un dels playsets que em fa més gràcia de la col·lecció sencera: 4 Rishadan Port foil, signats pel Jerry Tiritilli (que té una signatura súper-elegant), i tres d'ells també pel Garfield. Not bad!


I acabem l'entrada com l'havíem començat: Amb un playset d'Artifact Lands de Mirrodin.

I amb això dono per conclosa la primera entrada de 2017! Segueixo acumulant novetats per una entrada de novetats (valgui la redundància), però m'estan arribant a un ritme ultra-lent (puto Nadal, per cert), o sigui que el més probable és que la propera setmana toqui un Pimp my History amb un deck de combo de Vintage del qual vaig fer la versió de Legacy no fa gaire temps.

Entre tant, que les vostres mans inicials tinguin la proporció justa de terres (i que siguin d'Arabian, Antiquities o Legends) i keep it pimp!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada