dimecres, 25 de gener del 2017

Pimp my History: Hive Mind (Legacy, 2011)

Bones i càlides tardes, fanàtics del pimp!

En aquesta tarda tan bonica i lluminosa, seguirem retrocedint en el temps per veure baralles de temps tristament passats. Avui us porto una Hive Mind, més maca que les pessetes, amb la que el Carles Mesegué va fer Top 16 a la LCL de Castelldefels d'agost de 2011. És curiós que aquesta baralla mai fes cap Top 8 a la lliga, tenint en compte com era de bona. En tot cas, aquí la teniu, tota signed excepte per dos Summoning Pact de base i una Relic de side, i amb 15 cartes alterades, a més:

 
 

A mi és que aquests decks de combo amb Show and Tell m'agraden molt, què voleu que us digui. Aquí teniu el deck desglossat:


I per si no m'agradés prou, a sobre porta Grim Monoliths foil signed. Per no enamorar-se'n. Ojo que no faci una barbaritat i el porti a la propera lliga.




Aquí veieu els Ponders alterats per Mark Tedin...


...aquí els Pact of Negation alterats per Jason Chan (poca broma)...


...i aquí els Shows i els Emmys d'en Laubenstein i en Tedin un altre cop, respectivament.


I aquí teniu les win conditions que fan aquest deck tan divertit!


I això, òbviament, és el sideboard, simple i eficaç.

Doncs res, per avui ja estem. La setmana que ve no hi ha actualització; no us talleu les artèries, però, que en dues setmanetes de res tornarem a estar per aquí, possiblement ensenyant les terres bàsiques de la col·lecció. Això, com cada puta setmana, suposant que no hagin arribat les novetats que porto setmanes esperant.

Entre tant, que mateu al oponent amb els vostres propis pactes i keep it pimp!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada